A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Шкільні ліги

Дата: 18.01.2024 10:39
Кількість переглядів: 29

В м. Суми відбулось урочисте відкриття 1-го етапу загальнонаціонального проєкту фізичного виховання школярів «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», в якій взяли участь начальник обласної військової адміністрації Володимир Артюх, амбасадори, учасники та вболівальники.
Проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році відбувається під гаслом «Разом переможемо» з п’яти видів спорту: футзал, волейбол, баскетбол, спортивне орієнтування та черлідинг.

 

Мета проєкту: створити всеукраїнську програму розвитку масового спорту серед школярів, яка охопить учнів шкіл, як з маленьких сіл так і з великих міст. За допомогою спортивних змагань сприяти розвитку лідерських якостей у дітей, а також наданні психоемоційної підтримки та побудові соціальних контактів через спорт.
Змагання допоможуть учням розкрити спортивний потенціал, проявити свої лідерські якості, отримати позитивні емоції та знайти нових друзів.


« повернутися

Вхід для адміністратора