A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

І етап Шкільних ліг

Дата: 29.01.2024 07:57
Кількість переглядів: 14

У 2024 році за ініціативою Президента стартував проєкт "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", до якого долучились і заклади освіти Новослобідської сільської ради.
Не дивлячись, навіть на те, що Новослобідська громада знаходиться в прикордонній зоні, одноголосно керівниками та педпрацівниками з фізичної культури закладів освіти, та за підтримкою голови Новослобідської сільської ради Гаркавенко О.О., було вирішено організувати проведення виїзних тренувань та змагань в безпечному місці з дотриманням безпекових правил.
В рамках І етапу шкільних ліг були організовані спортивні заняття та змагання з волейболу серед хлопців та дівчат Новослобідського ліцею та Мазівської гімназії.

 

Для деяких учнів - це були перші змагання за два роки дистанційного навчання.
Тому головним завданням було сколихнути та спонукати дітей до занять активними видами спорту, а також відволікти їх від страшних реалій війни.
Сьогодні не було переможених, всі отримали масу позитивних емоцій від спілкування та ігор на спортивному майданчику.
Подібні змагання також будуть організовані і для інших закладів освіти Новослобідської громади за декількома напрямками, згідно з умовами Регламенту "Всеукраїнських шкільних ліг", з метою виявлення кращих та формування шкільних команд для участі у ІІ етапі змагань.

« повернутися

Вхід для адміністратора