A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Колегія

Дата: 06.02.2024 09:45
Кількість переглядів: 17

02.02.2024 відбулась колегія відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради під головуванням начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Качур Ж.О. та за участю голови Новослобідської громади Гаркавенко О.О., директора ЦДЮТ Качур О.О., директора КУ "Новослобідський ЦПРПП" Сахно О.І., головних спеціалістів відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Князєвой І.О. та Літвінова С.М., головного бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту Торянік О. А., діловода Болотовой Г. М. та директорів закладів освіти Новослобідської сільської ради.
Ось і розпочався 2024 рік і перед відділом освіти багато завдань та направлень для здійснення тільки однієї мети - всі діти громади повинні отримати якісну освіти за будь- якою формою навчання.

 

На колегії розглядались питання:
- Аналіз роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради за 2023 рік та завдання на 2024 рік;
- Кількість та тематика звернень до відділу освіти за 2023 рік;
- Виконання бюджету по відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради за 2023 рік;
- Організація освітнього процесу в Князівській гімназії Новослобідської сільської ради;
- Аналіз роботи позашкільної освіти за 2023 рік;
- Аналіз роботи КП "Новослобідський ЦПРПП" за 2023 рік.
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту довела до відома результати роботи Відділу за 2023 рік: скільки закладів освіти надають освітні послуги на території громади, скільки дітей в них навчається та виховується; за якою формою навчання працюють заклади освіти Новослобідської громади в умовах воєнного стану; скільки і від кого отримали благодійної та гуманітарної допомоги наші учні, заклади освіти; що було позитивного за 2023 рік і над чим ще треба працювати у 2024 році. Ще раз обговорили запланований процес реорганізації гімназій Новослобідської сільської ради у філії опорного закладу - Новослобідського ліцею.
Голова Новослобідської громади Ольга Олександрівна наголосила на тому, що попереду багато реформ, які ми повинні достойно пройти та прийняти участь у нових проєктах за ініціативою Президента України. Що за підтримкою громади, заклади освіти продовжать свою роботу і в наступному навчальному році, не дивлячись на те, що попереду шлях реорганізації гімназій.
Згідно з доповіддю головного бухгалтера, всі працівники закладів освіти отримали своєчасно зарплатню, проплачено всі комунальні послуги та всі заплановані заходи на 2023 рік.
Учні закладів освіти Новослобідської сільської ради 100% забезпечені підручниками для навчання.
По закладам освіти організовані гуртки, в яких діти можуть займатися та розвивати свої здібності. Наші діти постійно приймають участь у обласних, Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах та в деяких займають призові місця. Ми пишаємось вами!!!
Завдяки КУ "Новослобідський ЦПРПП" працівники освіти Новослобідської сільської ради систематично отримують консультативно-методичну підтримку.
Так, попереду ще багато роботи, але ми працюємо і дбаємо про кожну дитину громади.

« повернутися

Вхід для адміністратора