A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Заходи до 35 річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану

Дата: 16.02.2024 15:23
Кількість переглядів: 22

Цьогоріч 15 лютого в Україні відзначають 35-ту річницю з дня виведення радянських військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Щорічно ми відзначаємо цей день як день пам’яті тих, хто виконував свій військовий обов’язок у локальних збройних конфліктах.
Афганська війна – одна із найтрагічніших сторінок історії. Ця кривава війна стала важким випробуванням та трагедією для сотень тисяч людей😩. Пам’ятаємо героїчні подвиги, приклади мужності й вірності військовій присязі, що продемонстрували віддані сини і дочки України.

 

Велика дяка вам за мужність, стійкість та витримку! Ваша вірність заслуговує на глибоку повагу. Схиляємо голови перед тими, хто загинув, виконуючи свій обов’язок😞😞😞
До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у закладах загальної середньої освіти 📖🏫👨‍🏫👩‍🏫 Новослобідської сільської ради для школярів було проведено виховні та класні години 🧑‍🏫: "Ми пам'ятаємо", "Час і досі не загоїв рани", "Ціна чужої війни", "Пам'ять живе у серцях".
На жаль, українцям зараз знову доводиться відчувати руйнівний відбиток війни😢
Велика шана тим ветеранам локальних збройних конфліктів, які наразі використовують свій бойовий досвід для захисту України на полі бою!

« повернутися

Вхід для адміністратора