A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Захід з мінної безпеки

Дата: 07.03.2024 11:14
Кількість переглядів: 13

 

💥 В умовах, коли територія нашої країни забруднена мінами та нерозірваними боєприпасами, відповідальність дорослих - навчити дітей та підлітків мінної безпеки. Саме з цією метою в в одному із закладів освіти Новослобідської сільської ради, де проводиться навчання за змішаною формою, проведена виховна година з питань мінної безпеки та поводження з вибухонебезпечними предметами.
☝️Захід був проведений за ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту та центру дитячої та юнацької творчості Новослобідської сільської ради із залученням фахівця відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі Олексія Шерстюка.
🎥 Для учнів у цікавій формі з використанням мультимедійної техніки продемонстровані презентації та мультфільми про види мін та вибухонебезпечних предметів, правила поводження при їх виявленні та наслідки, що бувають при нехтуванні цих правил, показано відеоролік про нові та небезпечні дистанційні міни. Щоб трішки відволіктись та розвантажитись разом із Псом Патроном проведена весела та позитивна руханка. Наприкінці заходу усім дітям були роздані буклети, в яких розповідається, що робити при виявленні небезпечних предметів.
👍 Бажаємо всім, щоб здобуті знання використовувались теоретично та не знадобилися на практиці!
❗️️ Будьте обережні та дотримуйтесь правил безпеки!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора