A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 20.05.2024 11:34
Кількість переглядів: 14

З 13 по 19 травня 2024 року у закладах освіти Новослобідської сільської ради проходив «Тиждень безпеки дорожнього руху», що мав на меті поліпшити роботу із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконаленню і узагальненню знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому.

 

В рамках Тижня були проведені: виховні години «Безпека на дорогах», «Безпека на дорозі – безпека життя», «ПДР обов’язкові для всіх», «Безпека руху – запорука життя і здоров’я», «Ти – пішохід. Дорога – місце підвищенної небезпеки», конкурс малюнків «Мій кращий друг – безпечний рух!», перегляд відеоуроків від тітоньки Сови «Про безпеку на дорозі», онлайн подорож «Вулиці нашого села. Для чого потрібно знати Правила дорожнього руху», вікторина «Безпека дорожнього руху».
Під час проведення вищезгаданих заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.
Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

« повернутися

Вхід для адміністратора