A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

День героїв

Дата: 24.05.2024 11:36
Кількість переглядів: 16

23 травня в Україні відзначають День Героїв - борців за свободу країни, починаючи від лицарів часів Київської Русі і до учасників Революції гідності, бійців АТО на Донбасі, захисників України сьогодні.

 

В цей день українціі вшановують тих, хто в серці своєму 💛💙 несе сміливий дух патріотизму та жертовності, хто в різних куточках країни захищає рідну землю, свободу та незалежність: військові на передовій, волонтери, медики, люди мирних невійськових професій - всі, хто не боїться ризикувати власним життям і виборює - кожен на своєму місці - мир та безпеку, надає необхідну підтримку та допомогу.
Ідея пам’ятної дати, яка б вшановувала борців-героїв, зародилася ще в часи Другої світової війни, і донедавна День Героїв відзначала здебільшого українська діаспора. У незалежній Україні День Героїв 23 травня відзначають з 2014 року.
З нагоди відзначення 🇺🇦Дня героїв 🇺🇦 виховні та класні години, години спілкування пройшли у закладах загальної середньої освіти🏫 Новослобідської сільської ради 🇺🇦, а саме: "23 травня - День Героїв України", "День Героїв - борців за волю України", "День Героїв", "Справжні герої, хто вони?", "День Героїв - борців за нашу свободу", "23 травня - День українських Героїв", "Ми українці: честь і слава незламним!", "За що ми заплатили кров'ю", відбувся перегляд освітнього відео "Герої не вмирають".

« повернутися

Вхід для адміністратора