A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Відновила роботу молодіжна рада

Дата: 31.05.2024 08:49
Кількість переглядів: 6

Фото без опису
Молоді люди – це майбутнє держави! Саме на їх плечі полягає обов'язок щодо відновлення нашої країни. Молодь має брати участь в ухваленні рішень на всіх рівнях – від своєї громади до уряду країни. Саме під таким гаслом в Новослобідській громаді оновила роботу молодіжна рада при Новослобідській сільській раді. Мета молодіжної ради – вирішення питань, пов'язаних з життям молоді та участь в усіх сферах життя суспільства, організація та проведення молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді. Простими словами «молодіжна рада» – це місток між молоддю та владою.

 

📖 Відповідно до рішенням виконкому сільської ради затверджений склад молодіжної ради. 31.05.2024 пройшло перше засідання, на якому було обрано голову молодіжної ради, заступника та секретаря ради, також було намічено напрямки роботи щодо вирішення питань, пов’язаних із життям молоді та її участі у всіх сферах життя громади.
👍 Після засідання молодіжної ради відбулась зустріч членів молодіжної ради з Новослобідським сільським головою Ольгою Гаркавенко, під час якої голова наголосила, що керівництво громади всіляко буде допомагати в усіх ініціативах та заходах, які будуть запропоновані молоддю для проведення змістовного дозвілля. Також Ольга Олександрівна запропонувала взяти участь у грантових проєктах, що проводяться для молоді різноманітними міжнародними та благодійними донорськими організаціями.
🤝 Тільки у тісній співпраці молоді та влади можливий розвиток молодіжної політики та задоволення всіх потреб молодих людей.

« повернутися

Вхід для адміністратора