A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Фінансування шкіл в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) та просування шкільної автономії: основні етапи запровадження фінансової автономії закладу освіти

Дата: 04.09.2020 08:45
Кількість переглядів: 127

Йдуть перші дні навчального року. Навчання розпочали не тільки учні закладів загальної середньої освіти, а й педагогічні працівники.

 2 вересня працівники відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради разом із працівниками Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників взяли участь у вебінарі "Фінансування шкіл в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) та просування шкільної автономії", який підготовлено аналітичним центром CASE Україна за підтримки проєкту Global Communities "Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині" (ДІЄМО).

Під час заходу учасниками було розглянуто позитивні сторони фінансової автономії закладів освіти, визначено основні проблеми в її запроваджені та визначено шляхи їх подолання. У ході вебінару було презентовано роботу платформи зі створення інтерактивного бюджету шкіл.

Усі учасники мали можливість задати питання та отримати відповіді від модератору вебінару та коучів проєкту.


« повернутися

Вхід для адміністратора