A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Формування творчої особистості в умовах сучасної освіти

Дата: 19.01.2021 11:16
Кількість переглядів: 589

Креативність і вміння творити – головні вимоги до сучасної людини, що живе у світі глобальних змін та інтеграційних процесів, надзвичайно стрімкого розвитку техніки та інформаційних ресурсів. У контексті таких підходів особливої актуальності набувають дисципліни художньо-естетичного циклу, оскільки їх впровадження в освіту є перетворенням виховання й навчання на творчий процес.

Відповідно до плану роботи КУ «Новослобідський ЦПРПП» 19 січня 2021 року відбулося онлайн-засідання динамічної групи вчителів мистецтва «Формування творчої особистості в умовах сучасної освіти». Під час зустрічі педагоги закладів освіти громади поділилися власним досвідом виявлення та розвитку творчих здібностей учнів, використанням інноваційних методів та інформаційно-комунікативних технологій на уроках художньо-естетичного циклу.

Шкода, що, народившись із природною здатністю творити, дитина поступово втрачає її. Нажаль, це відбувається нерідко тоді, коли вчасно не формуються творчі здібності, не знаходяться стимули для їхнього розвитку. Саме тому перед педагогічними працівниками постає завдання вчасного виявлення, підтримки та подальшого розвитку зібних, талановитих учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора