A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

ВЕДЕННЯ ШКІЛЬНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ В ЗАКЛАДІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 14.09.2020 11:41
Кількість переглядів: 2179

Ведення шкільної документації – один із важливих напрямків роботи педагогів та керівників закладів освіти. Під час впровадження в практику роботи норм нового українського правопису  особливо важливим є правильна робота із документами.

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 11 вересня відбувся  методичний онлайн-порадник «Ведення шкільної документації в закладі загальної середньої освіти» для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Сумської області. Участь у заході взяли й педагоги освітніх закладів Новослобідської громади та працівники центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Під час проведення заходу Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, наголосила на необхідності й важливості грамотного та своєчасного ведення шкільної документації в закладі освіти; звернула увагу на нормативне забезпечення ведення ділової документації в закладі загальної середньої освіти, ознайомила з прикладами оформлення документів. У ході методичного онлайн-порадника було висвітлено питання щодо:

  • порядку затвердження Інструкції з діловодства закладу загальної середньої освіти;
  • використання заступником директора з навчально-виховної роботи внутрішкільної інформаційної бази даних у підготовці документів;
  • порядку підготовки проєктів розпорядчих документів – наказу, розпорядження, протоколу засідання;
  • порядку ведення особових справ учнів та працівників закладу загальної середньої освіти та ін.

По завершенню заходу заступники директорів з навчально-виховної роботи отимали методичні рекомендації щодо ведення шкільної документації в закладах загальної середньої освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора