A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Готуємося до проведення ЗНО та ДПА. Особливості організації повторення програмового матеріалу.

Дата: 18.01.2019 14:57
Кількість переглядів: 153

Добий учитель тільки те й робить, що повторює, і завдяки цьому швидко    йде  вперед,  а  вчитель,  який  не  вміє повторювати   з   дітьми   пройдений матеріал,  нагадує  їздового,  котрий везе  воза і не помічає, як  втрачає свій вантаж.

К. Ушинський

         Це твердження великого педагога червоною ниткою пройшло через усе засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів української мови та літератури Новослобідської сільської ради, яке пройшло 18 січня 2019 року на базі методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради. Педагоги із інтересом прослухали повідомлення керівника  методичного об’єднання Скворцової С.В., учителя Юр’ївського НВК про особливості організації та проведення ЗНО та ДПА у 2019 році та стали активними учасниками тренінгу, що провела Сахно О.І., завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту. 

         Аналіз змісту завдань, цікаві вправа для організації повторення та рефлексії на уроках української мови та літератури з метою підготовки до ЗНО та ДПА дозволили педагогам практично опрацювати вправи із матеріалів, що пропонуються випускникам під час іспитів.

         Висновок, що зробили педагоги, ще раз підтвердив слова К.Ушинського про необхідність систематичного повторення.


« повернутися

Вхід для адміністратора