A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Використання цифрових інструментів Google для дистанційного навчання

Дата: 13.01.2021 15:14
Кількість переглядів: 142

13.01.2021 року за запитом адміністрації Князівського НВК відбувся методичний порадник для педагогів закладу на тему «Використання цифрових інструментів Google для дистанційного навчання».

Метою заходу було ознайомлення педагогічних кадрів з можливостями використання середовища платформи Google в діяльності освітньої установи та застосування цифрових інструментів для організації дистанційного навчання.

У зв’язку з пандемією коронавірусу закладам освіти надано можливість безкоштовно отримати доступ до G Suite (Google Workspace) для набору безкоштовних інтерактивних інструментів та сервісів Google, розроблених спеціально для дистанційного навчання.

У пакет Google Workspace входять такі вебзастосунки від Google, як GmailКонтакти, Google КалендарMeet та Chat для спілкування; Диск для зберігання; Пакет Google Документів для створення контенту.

Для кожного користувача в Google Workspace передбачені: спеціальні адреси електронної пошти в домені компанії (наприклад: ivanov@knyazivskiynvk.com), від 30 ГБ хмарної пам'яті для збереження документів і електронних повідомлень, а також техпідтримка телефоном і електронною поштою цілодобово та без вихідних. Також перевагою є те, що дані та інформація зберігаються миттєво, а потім синхронізуються з іншими центрами даних для резервного копіювання. На відміну від безкоштовних, споживчих послуг, користувачі G Suite не бачать реклами під час використання цих додатків, а інформація та дані в облікових записах G Suite не використовуються для цілей реклами. Крім того, адміністратори G Suite можуть самостійно налаштувати необхідні параметри безпеки та конфіденційності.

Під час порадника педагоги розглянули широкий асортимент сервісів для найрізноманітніших завдань, визначили такі сильні сторони платформи, як легкість у налаштуванні та сумісність із різними типами пристроїв.


« повернутися

Вхід для адміністратора