A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Можливості інтерактивної дошки від А до Я

Дата: 19.11.2019 15:30
Кількість переглядів: 147

Сучасні діти живуть в оточенні яскравого світу комп’ютерних ігор та анімації. Вони дуже швидко опановують мобільні телефони останнього покоління, комп’ютер та різноманітні гаджети. Щоб постійно володіти увагою таких дітей і зробити навчання цікавим для них, учитель повинен бути на крок попереду, мати у своєму розпорядженні яскраві інтерактивні матеріали та залучити сучасні цифрові технології. Одним із технологічних засобів, що довів свою ефективність в освітньому процесі, є інтерактивна (мультимедійна) дошка. Її застосування на уроках не тільки допоможе утримати увагу учнів, але й зробить сам процес навчання захопливим не тільки для учнів, але й для педагога та сприятиме розвитку життєвих компетентностей дитини.

У Концепції «Нова українська школа» однією з основних ключових компетентностей є інформаційно-цифрова компетентність, яка передбачає впевнене, а водночас критичне застосування інформаційно-комунікаційних технологій. Саме використанню інтерактивної дошки на уроці був присвячений майстер – клас, який відбувся 28 листопада цього року на базі Новослобідського НВК для педагогів усієї громади.

Можливості інтерактивної дошки від А до Я продемонстрував присутнім тренер Академії інноваційного розвитку освіти, консультант з інтерактивного обладнання ТМ Intboard Анатолій Малюх. Педагоги відкрили для себе нові можливості інтерактивного обладнання, інструменти базового програмного забезпечення й переваги використання його можливостей на уроці.

Під час підведення підсумків заходу присутні висловили слова щирої вдячності пану Анатолію за цікавий матеріал та компанії Intboard за сучасне обладнання та співпрацю із освітянами.

         


« повернутися

Вхід для адміністратора