A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Навчаючись самі – навчаємо інших

Дата: 28.02.2019 15:38
Кількість переглядів: 155

«Мистецтво й майстерність навчання і виховання полягає в тому, щоб розкривши сили й можливості кожної дитини, дати їй радість успіху в розумовій праці» - ці слова В.О. Сухомлинського сьогодні визначають один із викликів Нової української школи, що стосується не лише учнів, а і їх вчителів.

Особливостям реалізації цього принципу була присвячена зустріч тренерів НУШ області в рамках авторського семінару Інни БОЛЬШАКОВОЇ, методиста НВК «Новопечерська школа», сертифікованого тренера Міжнародного проекту «Читання і письмо для розвитку критичного мислення» громадської спілки «Освіторія», співавтора підручників і посібників для 1 та 2 класів НУШ за темою «Особливості викладання курсів «Українська мова», «Я досліджую світ» у 1-2 класах, тренера Нової української школи. 

Під час дружнього обговорення реалізації Концепції, куратор освітньої галузі області Вікторія Гробова акцентувала увагу на важливості формування в усіх учасників освітнього процесу уміння працювати, навчати і навчатися по-новому. «Тільки разом ми можемо досягти успіху в Новій українській школі»  – зазначила Вікторія Павлівна.

Учасники заходу, серед яких були представники методичного кабінету відділу світи, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Оксана Сахно та Вікторія Маханькова, з великим задоволення слухали високопрофесійного педагога Новопечерської школи – Інну Большакову, узяли участь в інтерактивних вправах, дискутували, обговорювали, ділилися думками.

Тренери НУШ висловили щиру подяку автору семінару І. Большаковій, сподівання на нові зустрічі,  отримали сертифікати  та впевненість у своїх діях, бажання творити, бути в авангарді змін.


« повернутися

Вхід для адміністратора