A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Спортивно-туристичний зліт до Дня фізичної культури і спорту України

Дата: 13.09.2021 10:04
Кількість переглядів: 114

Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Сьогодні це свято відзначили і у нашій Новослобідській громаді. У мальовничому куточку на березі річки Сейм у селі Манухівка зібралися 9 команд зі старостинських округів громади та збірна команда від працівників служб.

Розпочалося свято з урочистого відкриття та вітального слова голови Новослобідської сільської ради Ольги Гаркавенко, яка наголосила на тому, що це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності, і побажала учасникам перемоги. Перед початком змагань усі присутні розім'ялися веселою музичною зарядкою, яка викликала щирі посмішки.

Команди змагалися у силі, спритності, витривалості, креативності, кмітливості тощо. Різноманітні конкурси і естафети надали атмосфери змагального драйву, а саме: візитівка команд, кидання гирі, дартс, перекидання колеса, стрибки у мішках, розпилювання колоди, облаштування командного місця, командна страва тощо.

Було весело, захопливо і по- сімейному затишно. Першість у змаганнях здобула команда с. Мазівка, друге місце вибороли учасники з с.Князівка, на третьому місці - команда с. Манухівка. Щиро вітаємо переможців і усіх учасників!

Завершилося святкування загальною спільною дегустацією юшки, куліша і багатьох інших страв.

Свято вдалося!


« повернутися

Вхід для адміністратора