A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Консультуємо, допомагаємо, супроводжуємо

Дата: 15.09.2021 09:40
Кількість переглядів: 114

Зовсім недавно розпочався новий навчальний рік. Ще один рік освітні заклади організовують свою роботу з урахуванням епідемічної ситуації в регіоні та дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів. А це означає виважений підхід до організації освітнього процесу для дітей усіх вікових та соціальних категорій.

Розгляду особливостей організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році було присвячено групову онлайн-консультація для педагогів, що працюють в інклюзивних класах/дошкільних групах, яку провели працівники Новослобідського ЦПРПП 14 вересня  цього року. До участі у консультації було запрошено директора Путивльського ІРЦ Кизенко Т.Я,

У ході консультації Оксана познайомила присутніх педагогів із нормативним забезпечення організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році, роз’яснила різницю між адаптивними та модифікованими програмами, надала посилання на цікавий інформативний матеріал з цього питання. Тамара Кизенко  надала практичні поради педагогам та керівникам освітніх закладів, що працюють в інклюзивних класах, роз’яснила ролі педагога та асистента вчителя, дала конкретні відповіді на питання педагогів, що звучали під час консультації.



« повернутися

Вхід для адміністратора