A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Що таке сталий розвиток та екологічна безпека: педагоги громади взяли участь у тренінгу з питань екологічної освіти учнів початкових класів

Дата: 23.11.2021 15:58
Кількість переглядів: 110

 

Сталий розвиток, екологічна безпека, цілі сталого розвитку… у цих та інших питаннях екологічної освіти учнів початкових класів під час тренінгу розбиралися педагоги Сумщини.

Проект «Кліматична та екологічна освіта для учнів початкових класів» впроваджується ВГО «Жива планета» за підтримки Фінського Посольства в Україні та сприяння Міністерства освіти та науки України. До реалізації проекту долучились співробітники Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління.

23 листопада 2021 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в рамках проекту  відбувся навчально-методичний онлайн-тренінг «Вимоги до обов’язкових результатів кліматичної та екологічної освіти для учнів початкових класів». Участь у якому узяли педагоги усіх 4 загальноосвітніх закладів Новослобідської сільської ради та працівники Новослобідського ЦПРПП».

Під час тренінгу було обговорені питання формування серед учнів 1-4 класів культури споживання і навичок поведінки, орієнтованих на здоровий спосіб життя, раціональне поводження з ресурсами, вибір екологічно дружньої продукції і запобігання кліматичним змінам тощо. Велику зацікавленість наших педагогів викликав навчально-методичний ресурс для педагогічних працівників з реалізації наскрізної змістової лінії «Екологічна безпека та сталий розвиток».

Інформація та знання, отримані під час тренінгу стануть у пригоді педагогам під час здійснення виховної роботи в школі.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора