A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Семінар-практикум «Як переконати колег, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо»

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради на базі Юр’ївського навчально-виховного комплексу 23 жовтня 2019 року відбувся семінар-практикум у форматі «світового кафе» за темою: Як переконати колег, що в освіті треба багато змінювати, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо, який організували та провели завідувач (Сахно О.І.) та методист (Маханькова В.В.) методкабінету для педагогічних працівників даного закладу освіти.

13:56 28.10.2019

13-й Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

Повідомляємо, що Міжнародним благодійним фондом національної пам′яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя проводиться щорічний 13-й Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (далі – Конкурс), метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам′яті, подолання історичних міфів.

11:03 28.10.2019

День працівників освіти

Свято День вчителя в Україні - День працівників освіти, відзначається у першу неділю жовтня. Встановлено Указом Президента України в 1994 році. Святкування і привітання вчителів на День вчителя проводяться напередодні у всіх освітніх установах країни.

11:12 09.10.2019

Вхід для адміністратора