A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Розроблено мобільний додаток для пошуку дітей

Війна... Боляче, що вона вкрала дитинство у найменших громадян нашої країни, страшно, що ми втрачаємо найнезахищеніших і найбезвинніших - наших дітей, провина яких лише в тому, що вони народилися й жили в Україні. Хтось мерзенний вирішив, що має право нищити, вбивати, руйнувати! Обурливо, що жодна всесвітня інстанція не в змозі нам допомогти. Світова правозахисна спільнота, правозахисні організації світу виявились великою мильною булькою... Від початку повномасштабного вторгнення країни-агресорки на територію України до органів поліції надійшло 11 257 звернень щодо зникнення 11 442 дітей. Наразі в активному розшуку перебуває 381 дитина. За інформацією Національного інформаційного бюро 19 544 українських дітей депортовано ( за даними з відкритих джерел, озвучених рф,- 744 000 дітей, близько 5 мільйонів людей загалом ) та/або незаконно переміщено.  

15:58 18.04.2023

Освіта під час війни: презентація результатів дослідження

Державна служба якості освіти презентує результати дослідження якості організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах війни, а також проведе обговорення «Як забезпечити якість освітнього процесу?»

11:08 17.04.2023

Конкурс «STEM-логотип закладу освіти»

З метою популяризації STEM-освіти і розбудови освітнього STEM-середовища, презентації й висвітлення проведених STEM-заходів, формування позитивного іміджу закладу освіти на базі КЗ СОІППО проводяться конкурси «Кращий STEM-урок» та «STEM-логотип закладу освіти». В конкурсі «STEM-логотип закладу освіти» взяв участь Новослобідський ліцей Новослобідської сільської ради. Відкрите онлайн-голосування у соціальних мережах за конкурсні роботи за посиланням https://www.facebook.com/groups/1306429822828249/user/100065245574138/ та підтримайте наш опорний заклад освіти – Новослобідський ліцей Новослобідської сільської ради, конкурсні матеріали якого знаходяться під №8.

09:05 12.04.2023

Безпека на транспорті та дорогах

У період війни безпека громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, не втрачає актуальності та набула нових викликів. Зокрема, пошкодження доріг, встановлення блок-постів та відсутність вуличного освітлення через обстріли стали факторами, які змусили переглянути підходи до opraнізації дорожнього руху на місцях. За даними Нацполіції України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху.

15:14 07.04.2023

У колі однодумців обговорили питання співпраці

06 квітня 2023 року за ініціативи Управління Державної служби якості освіти у Сумській області відбулася  онлайн-нарада  за участю представників органів управління освітою, Центрів професійного розвитку педагогічних працівників Сумської області. Учасниками заходу були й представники КУ «Новослобідський ЦПРПП» та відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради.

12:29 07.04.2023

АТЕСТАЦІЯ ОСВІТЯН В НОВОСЛОБІДСЬКІЙ ГРОМАДІ

Атестація педагогічних працівників — це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності, один з важливих критеріїв оцінки роботи освітянина. Метою атестації є визначення відповідності педагогічного працівника займаній посаді, рівня його кваліфікації. Протягом 30-31 березня 2023 року в закладах освіти Новослобідської сільської ради проведені засідання атестаційних комісій І рівня, за підсумками яких атестовано 7 педагогічних працівників мережі закладів освіти громади. 6 квітня 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії II рівня відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради та атестація 6 педагогічних працівників закладів освіти Новослобідської громади, в тому числі один з керівників закладу освіти атестований на відповідність займаній посаді. Вітаємо освітян Новослобідської громади з успішною атестацією!

10:57 07.04.2023

Освітня програма “Супергерої FAST”

З метою навчити дітей розпізнавати перші ознаки інсульту та звертатися за невідкладною медичною допомогою, в українських школах розпочинається освітня програма «Супергерої FAST». Проєкт «Супергерої FAST» покликаний поширити знання щодо ознак інсульту через обізнаність дітей. Дізнатися більше про програму і долучитись до супергеройських сімей можна на сайті.

15:18 31.03.2023

Вхід для адміністратора