A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

До уваги педагогів та керівників закладів освіти! Ще раз про оцінювання

Міжнародний  фонд  «Відродження»  та  Український  центр  оцінювання  якості освіти  за  підтримки  Міністерства  освіти  і  науки  України  й  Американських  рад  з міжнародної освіти реалізували проєкт із підготовки аналітичного документа-пропозицій щодо реалізації освітніх оцінювань на різних етапах здобуття повної загальної середньої освіти, а саме: оцінювання на етапі закінчення здобуття початкової освіти; оцінювання на етапі закінчення здобуття базової середньої освіти; оцінювання на етапі закінчення здобуття профільної середньої освіти; система національних і міжнародних досліджень якості  освіти;  загальнодержавна  електронна  школи  (e-НУШ);  профорієнтаційне тестування на етапі закінчення здобуття базової середньої освіти.

08:09 28.02.2023

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Незважаючи на складну ситуацію, вчора, 23.02.2023 , освітяни Сумщини зібралися РАЗОМ! За сприяння Фундації Олени Зеленської в межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти ( GBC-Education ) та проєкту "Цифровий актив для України" компанії "HP" та "Microsoft" для забезпечення ефективної роботи педагогічних працівників освітяни отримали 1793 ноутбуки.

10:26 24.02.2023

РОЗПОЧАТО ВИБІР ПЕДПРАЦІВНИКАМИ ПІДРУЧНИКІВ І ПОСІБНИКІВ ДЛЯ 1 КЛАСУ

Згідно наказу МОНУ №1168 від 23.12.2022 розпочався період ознайомлення освітян України з підручниками і навчальними посібниками для 1 класів оновленої НУШ в межах конкурсного відбору 2023. Цього року він проходить в найскладніших умовах. Тому інформаційний супровід педагогів стає ще важливішим та набувають особливого значення результати апробації видань. Надано перелік з 6 підручників та 4 навчальних посібників видавництва «Ранок» для 1 класу, які вже мають відповідний гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (згідно наказу МОНУ №110 від 03.02.2022) для підручників і «Схвалено для використання в освітньому процесі» для посібників та беруть участь у Конкурсі 2023.

13:16 23.02.2023

Увага! Увага! Увага! Оголошуємо щорічний дистанційний конкурс читців "Твої листи пахнуть зів'ялими трояндами" до Дня народження української письменниці Л.Українки.

Всі умови прописані в Положенні (додається), затверджені рішенням виконавчого комітету Новослобідської сільської ради.

08:09 21.02.2023

Відбулася онлайн-комунікація з педагогами

15 лютого відповідно до плану роботи КУ «Новослобідський ЦПРПП» відбулася онлайн-комунікація з педагогічними працівниками освітніх закладів Новослобідської громади «Траєкторія професійного зростання вчителя. Учительське портфоліо як інструмент проєктування професійного розвитку».

08:30 16.02.2023

Онлайн-методичний флешмоб: день третій

Сьогодні наша країна переживає чи не надскладний період за всю історію існування України. Майже рік тому змінилося життя всіх. Чи не найбільше ці зміни відчувають діти.

13:06 13.02.2023

Онлайн-флешмоб «Золоте зерно освіти»: день другий

Сьогоднішня школа відрізняється від школи вчорашньої. І не тільки наявністю у класах комп’ютерів та інтерактивних дощок та нових меблів. Сьогоднішня школа відрізняється тим, що вона йде поряд із дитиною, підтримуючи її. Аристотель писав: «Розум полягає не лише у знаннях, а й у вмінні їх застосовувати». Сучасна українська школа не тільки навчає (дає знання), вона вчить їх застосовувати на практиці, у житті.

12:08 11.02.2023

Вхід для адміністратора