A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Під час воєнного стану студенти зможуть здавати іспити поза межами України

Під час воєнного стану студенти зможуть здавати ЄДКІ поза межами України – рішення уряду Уряд ухвалив постанову «Про внесення змін до Порядку здійснення єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальностями галузі знань “22 Охорона здоров’я”», яка дозволить студентам під час дії воєнного стану здавати ЄДКІ поза межами України за місцем їх постійного проживання/тимчасового перебування.  

09:53 29.03.2023

Профорієнтація випускників

…є тисячі доріг, мільйон стежинок.   Є тисячі ланів, але один лиш мій…   В. Симоненко   Через три місяці для деяких учнів 9 класів і для всіх учнів 11 класу продзвенить останній дзвоник. А сьогодні перед кожним випускником стоїть непростий вибір – яку професію обрати. Обов’язок нас, дорослих, надати дітям якомога більше вичерпної інформації щодо розмаїття професій, правил їх вибору, формування у молоді спрямованості на самопізнання і власної активності як основи професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами, необхідними для набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією; забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.  

14:32 28.03.2023

Онлайн-зустріч керівників закладів освіти Новослобідської сільської ради із Управлінням державної служби якості освіти в Сумській області «Використання інформаційно-аналітичної системи EvaluEd»

Рік тому В. Кремінь, виступаючі на засіданні Президії НАПН України говорив: «Безумовно, Україна зміниться в результаті війни. І зміниться не лише Україна – зміниться й світ. Автоматичного повернення до минулого життя не відбудеться.

15:41 27.03.2023

Прийшла весна - прибирати пора!

Настала весна, зійшов і сніг і в Україні розпочались традиційні для цієї пори року роботи по прибиранню територій. Заклади освіти Новослобідської сільської ради активно включились в тижневик "Збережемо довкілля". Роботи ведуться по прибиранню прибудинкових територій, наводиться лад всередині приміщень, проведений ремонт водопровідних мереж, перебирання овочів та інші роботи. Крім цього всі заклади освіти щоденно плетуть захисні сітки для бійців ЗСУ, що воюють заради нашого спокою та наближають довгоочікувану перемогу.

13:31 23.03.2023

Як подати звернення до управління Державної служби якості освіти у Сумській області

Захист прав учасників освітнього процесу — педагогів, здобувачів освіти, їх батьків — серед пріоритетів діяльності Державної служби якості освіти України та її територіальних органівУ разі виникнення питань щодо доступу до якісної освіти, дотримання чинного законодавства про освіту, кожен бажаючий може звернутися до Управління Державної служби якості освіти у Сумській  області в один із способів:

08:23 14.03.2023

Онлайн-комунікація зі спільнотою вихователів дошкільних груп «Хмарні технологій в освітньому процесі в ДНЗ»

Сьогодні існує багато варіантів реалізації дистанційного чи змішаного навчання, оскільки кожен педагог, маючи право на академічну свободу, творчо підходить до організації освітнього процесу відповідно до вимог освітньої програми, рівня розвитку дітей своєї групи, їхніх вікових та індивідуальних особливостей та можливостей  стосовно гаджетів та Інтернету.

08:01 13.03.2023

Набір на навчання до Інституту Військово-Морських Сил Національного університету "Одеська морська академія"

Інститут Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» буде проводити набір на навчання. Курсанти військового ВНЗ навчаються на бюджетній основі та знаходяться на державному забезпеченні. З 2019 року Інститут Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» здійснює набір дівчат на навчання у виші за всіма спеціальностями та спеціалізаціями відповідно до переліку, який вказано на офіційному сайті http://www.onma.edu.ua/ .

10:31 07.03.2023

Увага! Небезпека! "ПВК Редан"

Українці, і особливо батьки підлітків, турбуються через появу в державі нової молодіжної субкультури ПВК "Редан". Представники цієї субкультури збираються в групи з десятків людей і влаштовують масові бійки. Зібрання агресивної молоді вже помітили у Харкові, Києві, Львові та інших обласних центрах. Поліцейські вважають, що субкультура прийшла до нас з Росії.

11:09 06.03.2023

Сумщина привітала переможців та учасників обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Сьогодні, у важкі для країни часи, освітяни продовжують здійснювати освітній процес офлайн, онлайн чи за змішаною формою навчання. Проте й у таких умовах вони знаходять час і натхнення для участі у конкурсах фахової майстерності, випробувати свої сили, поділитися здобутками та підвищити рівень професійний рівень.

10:06 01.03.2023

Вхід для адміністратора