A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Волейбол у Мазівці

Сонячним суботнім днем в селі Мазівка пройшов турнір з паркового волейболу "Mazivka cup (junior). Ініціаторами та спонсорами виступили місцеві мешканці, що є фанатами волейболу. Всього в турнірі прийняли участь 6 команд, які були розподілені на 2 групи по 3 команди. 1 місце посіла команда "Умілі ручки" 2 місце - команда "Вова і Ко" 3 місце - команда "Коля і Ко" Наступні місця посіли команди "Сонечки", "Faller-ball" та "Криворукі вбивці". Кращими гравцями серед юнаків визнано Спичака Ярослава, серед дівчат - Тверітинову Дашу, які отримали цінні призи. В ході турніру всі отримали масу позитивних емоцій та відволіклись від сумних подій, що переживає наша країна. Хочеться відмітити, що ще місяць тому місцеві волейболісти грали у так званий "піонербол", але знайшовся ентузіаст, який заохотив юних мазівців до занять волейболом. І тепер майже кожен день на майданчику біля школи йдуть спортивні баталії, таким чином відволікаючи молодь від телевізорів та гаджетів. Разом до перемоги!

11:03 01.08.2022

Онлайн-школа з вивчення української мови розпочала свою роботу

 «Мова — втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її! Борімося за красу мови, за правильність мови, за приступність мови, за багатство мови...» -  Максим Рильський.

11:59 26.07.2022

Літня школа для педагогів. День четвертий

 Існує чимало рекомендацій щодо використання універсального дизайну у навчанні, а також прикладів реалізації концепції на практиці. Але всі ці рекомендації передусім розроблені для уроків, коли одночасно присутні вчитель та учні, і розраховані на швидкий і безпосередній зворотний зв’язок як від учителя, так і від учнів.

14:07 18.07.2022

Літня школа для педагогів. День третій

 Зараз психологічний стан є проблемою №1 для кожної людини в Україні. Нерозуміння ситуації, її неприйняття завжди викликає агресію, негативний вплив на спілкування з оточуючими. А отже збільшується кількість конфліктів в суспільстві.

14:30 14.07.2022

Літня школа для педагогів. День другий

 Як упровадити формувальне оцінювання у 5 класі Нової української школи? Як правильно розробити систему оцінювання. Як складову забезпечення якості освіти? Цим та іншим практичним питанням було присвячено друге заняття Літньої школи для педагогів, що відбулося 13 липня 2022 року.

16:08 13.07.2022

Літня школа для педагогів розпочала свою роботу!

У цей нелегкий час наша країна продовжує проводити реформи, однією з яких є реформа загальної середньої освіти. Із 1 вересня у п’ятий клас прийдуть перші нушенята – діти, що чотири роки тому почали навчатися не тільки за новими програмами, але й за новими підходами.

13:44 11.07.2022

Вхід для адміністратора