A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Фізкультура і спорт

Парковий волейбол

1 липня на території Мазівського гімназії відбулись змагання з паркового волейболу, присвячені Всеукраїнському Олімпійському дню. Участь у турнірі прийняли 7 команд з різних куточків Новослобідський громади. Команди були розподілені на дві підгрупи, за результатами матчів в яких, перші два місця виходили до півфіналу. Цими командами стали: Юр'ївська гімназія, команда с. Нова Слобода, Мазівська гімназія та команда "Темп" Мазівка. В ході напружених матчів переможцями стали: 1 місце - Мазівська гімназія 2 місце - Юр'ївська гімназія 3 місце - "Темп" Мазівка  

08:59 03.07.2023

Жіночий футбол

Не дивлячись, що Новослобідська громада знаходиться у зоні бойових дій, а територія потерпає від обстрілів майже щодня, спортивне життя в громаді не припиняється. В с.Юр’єве за ініціативи вчителя фізкультури Юрія Тимошенка в останні роки активно почав розвиватись такий вид спорту, як жіночий футбол. До успіхів чоловічої команди ФК "Чайка" на різноманітних турнірах ми вже звикли, а от про жіночий футбол, майже не чули. Завдяки залученню спонсорів для дівочої футбольної команди була придбана нова форма та 5 футбольних м'ячів. Спонсором виступило підприємство ТОВ "ВІРІДЕМ", яке займається торгівлею мінеральних добрив. Але без належної ігрової практики з іншими командами прогресування будь-якого виду спорту неможливо, тому за запрошенням Конотопської ДЮСШ та за підтримки Новослобідської сільської ради була організована поїздка в м.Конотоп для проведення товариських зустрічей з місцевими командами дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія» та «Вікторія-2».  

13:06 23.06.2023

Свято волейболу в с. Юр'єве

В спортивному залі Юр'ївської гімназії відбувся перший в цьому році спортивний турнір нашої громади - волейбольні змагання, присвячені Всесвітньому дню волейболу. В турнірі прийняли участь 6 команд, які були поділені на дві групи по 3 команди. За результатами змагань в групах до півфіналів з 1-ї підгрупи вийшли команди с. Нова Слобода та "Чайка" с.Юр'єве, з 2-ї - ПП "Карла Маркса-2" та Юр'ївська гімназія. Трішки не вистачило для виходу до півфіналу молодій команді с. Мазівка, перемоги яких ще попереду. Окремо хочеться відзначити команду, що змагалась поза конкурсом - СК "Олімп".  

08:25 28.04.2023

Футболісти громади – призери відкритої першості з футзалу!

У відкритих змаганнях з футзалу, що проходили у м. Путивль приймала й команда Новослобідської громади ПП «Карла-Маркса-2». Протягом січня-березня цього року 6 команд розігрували звання найкращого. Ігри проходили по коловій системі та по двічі змогли зіграти один з одним.

10:42 31.03.2023

Свято волейболу в Мазівці

В селі Мазівка в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту пройшов турнір з паркового волейболу (4х4). З вітальним словом до учасників змагань виступили заступник сільського голови Наталія Скрипченко та, староста Мазівського старостинського округу Сергій Соломянник. Грамотами від голови Конотопської райдержадміністрації за розвиток фізичної культури були нагороджені лікар-стоматолог Василь Климець та вчитель фізкультури Юр'ївської гімназії Юрій Тимошенко. В змаганнях прийняли участь 4 команди, нажаль через обстріли з боку країни-агрессора та проведення збору врожаю не змогли прийняти участь ще декілька команд. Але не зважаючи на це та невеликий дощ, турнір вдався! Усі матчі проходили у безкомпромісній боротьбі, про це каже, що за призові місця між трьома командами довелось рахувати партії між собою. 1 місце посіла команда Мазівка-1 ("Смурфики"); 2 місце - команда села Манухівка ("Креатив"); 3 місце - команда відділу освіти, культури, молоді і спорту + мазівська молодь ("Освітяни"). Кращим нападником турніру став гравець команди-переможця Олександр Спичак, кращим захисником - Галина Жирякова. За підсумками змагань команди-призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами від сільської ради та грошовими призами від спонсорів турніру Олександра Спичака та Валерія Озаренка. Хочеться сподіватись, що цей турнір стане традиційним та дасть поштовх розвитку волейболу в громаді. Підтримуємо Збройні Сили України на спортивному фронті!

14:12 11.10.2022

Новослобідська громада відзначила День фізкультури і спорту України

Напередодні свята День фізичної культури і спорту України мешканці Новослобідської громади вже традиційно відзначили на спортивному майданчику. І хоча в нашій країні йде війна, саме спорт допомагає людям відволіктись від сумних думок, дає можливість психологічно розвантажитись та зняти тривогу і стрес.

09:14 12.09.2022

Волейбол у Мазівці

Сонячним суботнім днем в селі Мазівка пройшов турнір з паркового волейболу "Mazivka cup (junior). Ініціаторами та спонсорами виступили місцеві мешканці, що є фанатами волейболу. Всього в турнірі прийняли участь 6 команд, які були розподілені на 2 групи по 3 команди. 1 місце посіла команда "Умілі ручки" 2 місце - команда "Вова і Ко" 3 місце - команда "Коля і Ко" Наступні місця посіли команди "Сонечки", "Faller-ball" та "Криворукі вбивці". Кращими гравцями серед юнаків визнано Спичака Ярослава, серед дівчат - Тверітинову Дашу, які отримали цінні призи. В ході турніру всі отримали масу позитивних емоцій та відволіклись від сумних подій, що переживає наша країна. Хочеться відмітити, що ще місяць тому місцеві волейболісти грали у так званий "піонербол", але знайшовся ентузіаст, який заохотив юних мазівців до занять волейболом. І тепер майже кожен день на майданчику біля школи йдуть спортивні баталії, таким чином відволікаючи молодь від телевізорів та гаджетів. Разом до перемоги!

11:05 01.08.2022

Нове спортивне обладнання для школи!

Для занять з різних видів єдиноборств для Юр'ївського НВК був придбаний набір матів-татамі "Ластівчин хвіст" у кількості 36 шт. розміром 1х1м товщиною 40 мм та щильністю 120 кг/куб.м.

13:11 07.02.2022

Вхід для адміністратора