A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Участь у вебінарі щодо особливостей ЗНО 2022

З метою забезпечення проведення роз'яснювальної роботи серед громадськості та учнів (слухачів, студентів) закладів освіти, які у 2022 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, 18.11.2021 року головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради взяла участь у zoom-конференції, яка проводилась  Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти спільно з Сумським інститутом післядипломної педагогічної освіти.

09:36 01.12.2021

"16 днів проти насильства"

Працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради  долучилися  до Міжнародної акції «16 днів проти насильства».

15:22 30.11.2021

Капітальний ремонт Юр'ївського НВК

Продовжується ремонт Юр’ївського НВК. І хоч погода несприятлива: ідуть дощі, вкривають землю тумани, дощова вода проникає всередину, бо не витримує інколи покриття, однак немає морозів, що дозволяє проводити роботи з утеплення. Дах укривають металочерепицею, а стіни утеплюють негорючим матеріалом – мінватою, щоб тепло від опалення зберігалося в будівлі.

09:38 29.11.2021

"Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку"

        З 24 по 26 листопада головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради  взяла участь у Всеукраїнському онлайн семінарі «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку», який організовано Благодійним фондом «Живи Україно!» спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Східноєвропейська гуманітарна місія» за підтримки Громадської ради з питань співпраці з Церквами і релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України.

13:15 26.11.2021

Розвиток м’яких навичок учнів під час навчання: консультуємо, інформуємо, надаємо допомогу

Із кінця 90-х років у бізнесі та менеджменті почалося активне використання терміну stem – stеam – stream. Мова йде про швидкі зміні у бізнесі та менеджменті. Як це стосується сьогоднішньої школи?

15:32 23.11.2021

"Довідник безбар'єрності"

За ініціативи першої леді Олени Зеленської   у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами створений “Довідник безбар’єрності ” - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови

16:29 16.11.2021

Вхід для адміністратора