A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Онлайн-студія із вчителями освітніх закладів Новослобідської територіальної громади з теми: «Теорія поколінь. Що треба знати вчителю»

 Про конфлікти батьків і дітей написані романи та наукові праці. Та в кожного покоління знов і знов виникає запитання «Чому ми такі різні? Чи будемо такими ж на старості, як наші батьки?»

16:35 26.05.2022

Онлайн-комунікація «Психологічна допомога під час війни»

  У час випробувань особливо важливим стає психологічне здоров’я людини. Практичними психологами освітніх закладів громади відповідно до плану роботи Новослобідського ЦПРПП 4 травня 2022 року була проведена онлайн – комунікація з педагогами громади. У ході заходу учасники отримали практичні поради з таких питань: Як реагувати на зміни у поведінці дитини? Як допомогти дитині, що перебуває в стресі?  Як педагогу зберегти себе у цій ситуації? Практичні психологи проведи практичні вправи з усіма учасниками з подолання стресових ситуацій та профілактики психологічних проблем.

08:32 06.05.2022

Педагоги обговорили особливості організації освітнього процесу для дітей з ООП під час воєнних дій

Події, що відбуваються сьогодні на Україні, особливо гостро впливають на дітей. Їм важко зрозуміти та прийняти цю дійсність. Тому дорослі повинні бути дуже уважними до найменших наших громадян.

08:31 06.05.2022

Що з нами відбувається зараз? Первинна психологічна допомога дітям під час воєнного стану.

 Воєнні дії, що відбуваються у нашій країні зараз, можуть мати руйнівний вплив на розумовий та фізичний розвиток дітей, але також і негативно позначатися на їхньому моральному розвитку. Адже в таких умовах діти здатні зробити висновок, що насильницькі дії – прийнятні. І таке ставлення закріпиться на кілька наступних поколінь.

12:57 20.04.2022

Вхід для адміністратора