A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

14:04 26.05.2021

Через взаємну підтримку – до успіху

Від чого залежить успіх школи?  Як зробити так, щоб у ній було комфортно навчатися та розвиватися кожній дитині? Як управляти змінами в школі?

10:13 21.05.2021

З 26 по 30 квітня 2021 року у закладах загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради проведено Тиждень охорони праці

     Метою проведення  було привернення уваги до питань охорони здоров’я і безпеки праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням на виробництві.

15:06 05.05.2021

Проведена нарада з керівниками закладів освіти

15 квітня 2021 року відбулася онлайн-нарада з керівниками закладів освіти Новослобідської сільської ради, на якій розглядалось декілька питань щодо роботи закладів освіти  в умовах карантину, організації закінчення навчального року та підготовки до нового навчального року, зарахування та переведення учнів, проведення обстеження дітей з особливими освітніми потребами інклюзивно-ресурсним центром з метою визначення форми навчання в закладах освіти, продовження створення нового освітнього середовища в умовах реформування освіти, роботу спеціалістів психологічної служби, в тому числі з питання недопущення в закладах освіти булінгу.

13:21 15.04.2021

Вхід для адміністратора