A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

участь в онлайн-семінарі

Створення безпечного середовища на робочому місці-одне із головних завдань керівників установ. Як уникнути небезпечних ситуацій та зменшити ризики під час виконання робочих завдань розглядалось під час онлайн-семінару, організованого редакцією журналу «Охорона праці» спільно з Європейським співтовариством з охорони праці, в якому взяли участь працівники відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради. Під час семінару було розглянуто питання щодо розширення безпечних практик запобігання травматизму, проаналізовано причини виробничого травматизму за даними Держпраці, надано покроковий алгоритм організації безпечного проведення робіт у замкнутому просторі, а також надані рекомендації з керування ризиками на робочих місцях. В обговоренні взяли участь провідні українські та європейські фахівці у сфері безпеки праці та керування ризиками, які зазначили, що визначення ризику сприятиме зменшенню випадків травмування на робочому місці.

09:29 12.02.2021

Нові сторінки флешмобу «Золоте зерно освіти»

Сьогодні вміння швидко аналізувати, відфільтрувати непотрібне,  запам’ятовувати важливе допомагають грамотно  працювати  з великими об’ємами інформації, стають дуже цінними. Особливо під час дистанційного чи змішаного навчання, коли більшу частину матеріалу учні опановують самостійно.

10:00 05.02.2021

Проєктні технології як елемент формування предметних компетенцій на уроках математики та фізики

«Основне призначення компетентнісного підходу – подолати розрив між наукою і практикою. Головною метою цього підходу має бути виховання людини як суб’єкта практичної дії. … показником розвитку людини як суб’єкта практичної дії слід вважати її практичну вмілість, від якої залежить якість цієї дії.» - відзначав І.Д. Бех.

14:02 03.02.2021

Освітнє середовище – простір, що належить дітям

Сьогодні в Україні впроваджується освітня реформа, що є співзвучною ключовим європейським тенденціям (особистісно орієнтована освіта, дитиноцентризм, компетентнісний та діяльнісний підходи, педагогіка партнерства тощо). Принципи Нової української школи мають своє відображення у формування освітнього середовища, яке є цілісне, багатоструктуроване та багатофункціональне.

10:38 03.02.2021

Вхід для адміністратора