A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Освітні онлайн-студії для вчителів початкових класів

 У Типових освітніх програмах зміст дев’яти освітніх галузей реалізується через навчальні предмети та інтегровані курси. Що про це «говорять» оновлені Методичні рекомендації щодо заповнення Класного журналу учнів початкових класів Нової української школи?

14:31 22.10.2020

Відбулася консультативна зустріч директора Інклюзивно-ресурсного центру

     8 жовтня 2020 року  відбулася консультативна зустріч директора Інклюзивно-ресурсного центру Путивльської районної державної адміністрації Кизенко Тамари Якимівни  з  заступниками керівників закладів освіти Новослобідської сільської ради та провідним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради. У ході зустрічі розглядалися питання щодо організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої  освіти Новослобідської сільської ради, нормативно-правові документи, що регулюють діяльність інклюзивних класів у закладах загальної середньої освіти,  особливості поєднання дистанційної освіти з інклюзивною,забезпечення успішності інклюзивного процесу та інтегрування дитини з ООП в освітнє середовище, питання  організації та забезпечення якісного психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами.

11:06 13.10.2020

Затверджено Державний стандарт базової середньої освіти

    Державний стандарт базової середньої освіти, затверджений Урядом 30 вересня, є основою для реалізації реформи «Нова українська школа» в 5-9 класах. Про це 8 жовтня 2020 року заявив т.в.о. Міністра освіти і науки Сергій Шкарлет під час пресконференції, присвяченій Державному стандарту.

08:31 09.10.2020

Змішане навчання: особливості організації та методика проведення уроків

 Цей навчальний рік від інших відрізняється необхідністю передбачити,  ще на початку року, різні варіанти організації освітнього процесу: традиційного (очного), дистанційного та змішаного.  Сьогодні ми освоюємо нові форми проведення уроків, впроваджуємо нові технології та стратегії.  Тому слова Джона Дьюї про те, що ми позбавляємо дітей майбутнього, якщо продовжуємо вчити сьогодні так, як вчили до цього – є сьогодні викликом до дії.

13:42 29.09.2020

У співпраці із Управлінням державної служби якості освіти у Сумській області

Із 18 вересня 2020 року  Управління державної служби якості освіти у Сумській області в межах своїх повноважень розпочало роботу освітніх студій для засновників, керівників, учителів та батьків закладів освіти області. Участь у заході від Новослобідської ОТГ взяли Т. Чернякова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради та О. Сахно, директор Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників.

10:49 21.09.2020

Вхід для адміністратора