A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОФСТАНДАРТ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ, ВЧИТЕЛЯ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І ВЧИТЕЛЯ З ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства затвердило професійний стандарт за професіями "Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти", "Вчитель закладу загальної середньої освіти", "Вчитель з початкової освіти (з дипломом молодшого спеціаліста)".  Професійний стандарт вчителя внесено до Реєстру професійних стандартів, його можна переглянути за посиланням.

11:00 29.12.2020

Комфортні умови навчання, формування культури здорового харчування та рухова активність: затверджено заходи в НУШ на 2021 рік

 Кабінет Міністрів України затвердив план заходів з реалізації Національної стратегії безпечного і здорового освітнього середовища в Новій українській школі на 2021 рік. Відповідне рішення Уряд ухвалив 23 грудня 2020 року.

14:11 24.12.2020

В Україні презентували платформу Learning Passport

В Україні презентували онлайн платформу Learning Passport, на якій буде акумулюватись у вільному доступі корисний та якісний цифровий контент для вчителів повідомляє сайт Оsvita.ua.

11:25 21.12.2020

Вхід для адміністратора