A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Працюємо над розбудовою внутрішньої системи забезпечення якості освіти в освітньому закладі

2021 рік – рік розбудови у закладах освіти внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Таке завдання стоїть сьогодні перед кожною школою. У Законі України «Про повну загальну середню освіту» сказано, що кожен заклад освіти має розробити й Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти.

10:17 17.03.2021

Безпека дітей у цифровому просторі

 Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Для підвищення обізнаності вчителів, керівників закладів освіти, батьків та їхніх дітей МОН розробило рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків.

16:10 16.03.2021

Третя хвиля COVID-19 в Україні

Пандемія коронавірусного захворювання (COVID-19) сильно вплинула  на  наші життя.  На превеликий жаль кількість хворих постійно збільшується, що свідчіть про наступ чергової "хвилі" епідемії. Як всі ми знаємо що найкраще лікування це профілактика, Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради закликає ретельніше дотримуватись заходів щодо протидії поширенню пандемії :

14:36 15.03.2021

Інформаційно-комунікаційні технології в професійній діяльності педагога

Сьогоднішні реалії вимагають від працівників досить високого рівня володіння ІКТ- технологіями. В цей час ІКТ-компетентність вчителя – це його здатність (інтегрована властивість) до результативної ефективної діяльності в умовах інформатичного середовища.

13:51 12.03.2021

Проведена онлайн-нарада директорів ЗЗСО

10 березня 2021 року відділом освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради відповідно до плану проведена онлайн-нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради. Незабаром весняні канікули, а там уже тільки 2 місяці залишається до закінчення навчального року, тому дуже слушними були питання щодо підготовки до закінчення навчального року, про організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року при умові скасування карантинних заходів, про проведення роботи у закладах освіти з техніки безпеки дітей під час весняних канікул та заходів з цивільного захисту. «Найважливіше,- як було наголошено начальником відділу, - це створення в закладі освіти безпечного освітнього середовища, щоб кожна дитина завжди почувала себе  затишно, спокійно,  комфортно  й захищено»  

15:17 10.03.2021

Обговорили місію центрів професійного розвитку педагогічних працівників у сучасному освітньому просторі

3 березня 2021 року за ініціативи Міністерства освіти і науки України та Українського інституту розвитку освіти, за участю Європейського центру імені Вергеланда у форматі Zoom – конференції відбувся Перший Всеукраїнський форум центрів професійного розвитку педагогічних працівників «Центри професійного розвитку педагогічних працівників: виклики, освітні стратегії і партнерська взаємодія».

14:39 03.03.2021

Сторінками флешмобу

Чи важко вивчати англійську мову? Запитайте про це в учнів початкових класів Юр’ївського НВК. Вони скажуть: «Весело та цікаво!» Англійську мову у закладі викладає Бутова Л.В., яка пройшла курси для вчителів англійської мови, що викладають у новій українській школі. На її уроках молодшим школярам нема коли сумувати.

14:56 02.03.2021

Вхід для адміністратора