A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Відбулася нарада директорів ЗЗСО

29 січня 2021 року відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради. Розглянуто важливе питання організації безпечного середовища в закладах освіти  через проведення протипожежних заходів. З 1 січня 2021 року введено в дію новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, який проаналізовано, визначено першочергові заходи щодо його реалізації в освітніх закладах Новослобідської сільської ради.

14:07 29.01.2021

У співпраці із Управлінням Державної служби якості освіти у Сумській області працюємо над документами закладу освіти

Сьогодні в Україні активно відбувається процес децентралізації. Одним із надскладних завдань для територіальних громад у ході цього процесу є управління освітою, створення умов для освіти дітей, що проживають на території громади. Із реформою децентралізації місцева влада дедалі більше визначає рівень розвитку освіти в регіонах. А оскільки запит суспільства на якісну освіту тільки зростатиме, то процес розвитку освітніх закладів відіграє більш важливу роль.

09:08 19.01.2021

Відбулося засідання міжшкільного методичного об`єднання вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури

Диференційоване навчання – давно відомий і ефективний засіб здійснення індивідуального підходу до організації навчальної діяльності, застосування якого має бути систематичним і гнучким, відповідати змінам, які відбуваються у підготовці учнів. 

12:21 13.01.2021

Вхід для адміністратора