A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

Освітня студія для керівників міжшкільних методичних об’єднань

Особливості часу вимагають від педагогів пошуку нових форм для ефективної комунікації як із іншими учасниками освітнього процесу, так і між собою. Сьогодні в освіті багато залежить від педагога, від його вміння швидко перебудовуватися, знаходити альтернативні шляхи для здійснення освітнього процесу на високому рівні.

10:24 21.09.2020

ЦЕНТРИ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

   Актуальним питанням сьогодення є створення центрів професійного розвитку педагогічних працівників, яке потребує щоденної уваги, ретельного розгляду, консультування. Саме цьому питанню 15.09.2020 було присвячено тривале онлайн-консультування всеукраїнського рівня, ініційоване Сумським регіональним офісом «U-LEAD з Європою», участь у якому від Новослобідської ОТГ взяли Чернякова Т.М., начальник відділу освіти,  молоді  та  спорту, Сахно О.І., директор КУ «Новослобідський ЦПРПП», Маханькова В.В., консультант КУ «Новослобідський ЦПРПП».

10:17 16.09.2020

Розпочато капітальний ремонт будівлі Новослобідського НВК

31 серпня підписано акт передачі будівельного майданчика «Капітальний ремонт будівлі ( заміна покрівлі, заміна віконних та дверних блоків, утеплення фасаду) Новослобідський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад Новослобідської сільської ради Путивльського району Сумської області» відділом освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради підряднику ТОВ «Топаз». На виконання доручення Міністерства розвитку громад на території України Новослобідською сільською радою встановлено на об’єкті система відео спостереження з підключенням до он-лайн режиму.

17:00 10.09.2020

Вхід для адміністратора