A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Новини

24 лютого відбулась онлайн зустріч вихователів дошкільних підрозділів Новослобідської сільської ради

24 лютого відбулась онлайн зустріч вихователів дошкільних підрозділів Новослобідської сільської ради. Учасники презентували свої дошкільні групи та розповіли про проблемні питання, над якими працюють. Акцентували увагу на тому, що дошкільна освіта є невід'ємним складником та першим рівнем у системі освіти, стартовою платформою особистісного розвитку дитини. Педагоги мали можливість у груповому чаті поставити запитання, які потребували роз'яснеь. Онлайн зустріч пройшла у легкій, невимушеній формі предметного та конструктивного діалогу.

10:29 26.02.2021

Всеукраїнська науково-практична конференція «Розвиток гнучких умінь (soft skills) у процесі освітньої діяльності: теорія та практика». Співпрацюємо із науковцями

Google наводить лідерські якості та комунікативні здібності як приклад затребувальних особистісних характеристик. А згідно з дослідженнями Гарвардського університету потреба у співробітниках із soft skills на ринку праці зросла на 20%.

09:30 26.02.2021

Гортаємо сторінки флешмобу

Уроки трудового навчання… Що ми уявляємо, коли чуємо ці слова? Майстерню, де багато різноманітних верстатів, купу різних інструментів, постійний шум. Ну що цікавого може тут відбуватися? Виявляється багато чого!

14:14 24.02.2021

Взяли участь у колегії Конотопської районної державної адміністрації

17 лютого 2021 року в Конотопській районній державної адміністрації відбулася колегія, в якій брали участь начальники відділів освіти органів місцевого самоврядування Конотопського району. На розгляд було винесене питання  «Про реалізацію Концепції «Нова українська школа» у закладах загальної середньої освіти Конотопського району». З даного питання було заслухано звіт начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Конотопської районної державної адміністрації Вербняка М.Д. Співдоповідачами були визначені Чернякова Т.М., начальник відділу освіти, молоді та сспорту Новослобідської сільської ради, та Степаненко С.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту Бочечківської сільської ради. Новослорбідської сільської ради    

11:43 24.02.2021

Сторінками методичного флешмобу «Золоте зерно освіти»

Розбудова безпечного та здорового освітнього середовища  в закладах освіти – одне із головних завдань нової української школи. Бо саме освітнє середовище забезпечує оволодіння учнями компетентностями, необхідними для життя, формування культури безпечної та здорової поведінки дитини.

09:30 19.02.2021

Використання елементів STEM-освіти на уроках англійської мови

 «STEM – освіта це наука і життя!» - під таким галом 16 лютого,  відповідно до плану роботи Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників,   відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів англійської мови  закладів освіти Новослобідської сільської ради.

09:17 18.02.2021

Відбулася групова консультація для заступників директорів з навчально-виховної роботи

15 лютого, відповідно до плану роботи Новослобідського центру професійного розвитку педагогічних працівників, в режимі Zoom – конференції відбулася групова консультація для заступників директорів з навчально-виховної роботи.

08:48 18.02.2021

Школа – простір для життя дитини.

Школа. Немає жодної людини, яка б не була пов’язана із школою. Хтось працює у школі. У когось у ній навчаються діти чи онуки. Хтось співпрацює із освітнім закладом. Та всі ми навчалися у школі. У нашій пам’яті школа залишила  багато спогадів.

09:32 12.02.2021

Вхід для адміністратора